Welkom

Hi bezoeker, welkom!

Leuk dat je m’n blog Rosans zinnen bezoekt! Zo nu en dan tik ik zinnen die samen een verhaal vormen. Het zijn zinnen over emancipatie en gezondheid(szorg), het liefst gecombineerd in één verhaal.

Ik ben Rosan. Ik werk als jeugdverpleegkundige – geen verpleegster! We moeten dat beroep naar een hoger niveau tillen en dat begint al met de naam – voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Voor mijn studie en carrière in de gezondheidszorg, studeerde ik Journalistiek. En ja, ook daarin ben ik afgestudeerd. Mijn passie voor schrijven en mijn interesse voor gezondheidszorg combineer ik met deze blog. Heb je vragen of wil je reageren? Kan, mag, doen!

NB. De verhalen verschijnen op onregelmatige dagen en tijden op deze website. Klik rechts onderin op de button ‘VOLG’. Zo ontvang je een update in je mailbox als het weer tijd is om Rosans zinnen te lezen.

Delen, opslaan, overnemen  en/of benoemen is toegestaan mits wordt voldaan aan de juiste bronvermelding (de naam van de website en de naam van de schrijfster).